29-24 Seier mot Charlottenlund – Aker

29-24 Seier mot Charlottenlund

Onsdag 6.januar kom Trondheimslaget Charlottenlund på besøk i Ørakerhallen. De har tidligere i sesongen slått bl.a. Follo og har kapasitet til å skape problemer for de fleste! Våre jenter fikk en drømmestart og ledet 4-0 etter 4 minutter og det meste gikk på skinner. Kanskje gikk det litt for lett i starten, for Charlottenlund kom tilbake og lå 2-3 mål bak resten av omgangen. Ved pause ledet vi 15-13 etter litt varierende spill. Det fortsatte å være jevnt i 2. omgang til det gjenstod 13 minutter. Da scoret Akerjentene 6 mål på rad og kampen var kjørt. Tavlen viste til slutt 29-24 og 2 viktige poeng ble igjen i Oslo!

Meget positivt at flere av de som ikke har vært like sentrale tidligere i sesongen var direkte avgjørende i dag! 17 år gamle Marthine Svendsberget scoret 7 fine mål fra venstrekanten og ble kåret til banens beste!  Caroline Ruud Helgesen gjør en god kamp og ble toppscorer med 10 mål (5 på 7 meter), mens Freja Christensen kommer inn og er meget god i forsvar det siste kvarteret!

Dermed beholder Aker 2. plassen på tabellen som gir direkte opprykksplass til eliteserien når alle lagene har spilt 11 kamper. Neste mulighet for å se våre jenter er onsdag 16. januar kl 18.00 i Ørakerhallen når Ålgård kommer på besøk!