DRAR I LAND TO POENG MOT FJELLHAMMER – Aker

DRAR I LAND TO POENG MOT FJELLHAMMER

Fjellhammer kom best i gang i lørdagskampen, det tok Aker 16 minutter før de for første gang ledet kampen, 8-7. Derfra tok Aker over og gikk til pause med 17-13. To minutter ut i andre omgang sto det 20-14, med 6 måls ledelse trodde de fleste at kampen var avgjort, men det ble en omgang som svingte veldig! Aker lå foran hele omgangen, men forspranget var flere ganger nede i to mål. Når det gjenstår 1 minutt og 20 sekunder av kampen er det kun ett mål som skiller lagene, 27-26, og det er virkelig spenning i kampen. Aker drar det i land, Karoline Borg sørger for 28-26 og Vilde Johansen følger opp med redning av kampens siste skudd.
Nok en sterk seier på en dag det svinger mye. Det er positivt at det igjen er mange målscorere, 11 Aker-spillere scoret i ettermiddag. Karoline Borg er toppscorer med 8 mål og ble kåret til banens beste. Våre unge juniorlandslagspillere leverer igjen – Martine Svendsberget har 4 mål, Ane Høgseth og Marielle Nordvang har 2 mål hver. Ekstra gledelig å se at Marielle Nordvang i dag meldte seg på for fullt igjen etter skade.